דף הבית » בלוג » וון טון נודלס מלזי
וון טון נודלס מלזי

וון טון נודלס מלזי

מכירים את זה שיש לכם חשק מטורף לנודלס בארוחת צהריים? אה רגע וגם לאיזה עוף מתוק ואולי גם וונטון. בעצם יש לכם חשק להמון דברים ואתם פשוט לא יודעים מה לבחור?
אז אני מציעה פתרון- למה לא לשלב הכל יחד למנה אחת מדהימה? המטבח המלזי נותן לנו פתרון בדיוק לאותם ימים והכין לנו מנה שמכילה בתוכה נודלס, עוף, כיסונים וגם כמה ירוקים בצד כדי לאזן את הכל.

זו אחת הארוחות האהובות עלי ומה שהכי כיף זה שהיא כל כך קלה להכנה ורק נראית מאוד מרשימה.

במתכון שיופיע כאן יהיו גם את הכיסוני וון טון שלי שצריך להכין אבל כמובן שאפשר להשתמש בכיסונים מוכנים או להכין מראש המוןןןןן כיסוני וונטון, להקפיא ולהוציא חלק מתי שרוצים.

וון טון נודלס מלזים

וון טון נודלס מלזים

מתכון לוון טון נודלס מלזי של מור ניסן

מצרכים

  • חבילת נודלס מבושלת לפי האריזה (איזה סוג שאוהבים- אני ממליצה על אטריות אודון או אטריות ביצים)

  • כיסוני וונטון מבושלים (מתכון בבלוג)

  • כוס בוק צ’וי או כרוב סיני חתוך גס ומבושלים במים רותחים ל-2 דקות

  • כוס נבטים

  • חזה עוף שלם

  • מרכיבים למרינדה של החזה עוף ורוטב לנודלס
  • 3 כפות סויה מתוקה

  • 1 כף שמן לשומשום

  • 2 כפות סויה רגילה

  • 2 כפיות סוכר

  • 1 כפית חומץ אורז (אם אין אפשר חומץ רגיל)

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, לוקחים שליש מהרוטב ומורחים את החזה העוף, נותנים לו לשבת עם הרוטב כרבע שעה במקרר. אופים את החזה עוף עם הרוטב בתנור על חום של 180 מעלות לכ-25-30 דקות. מוציאים את העוף מהתנור ונותנים לו לנוח כ-5 דקות.הכנות נודלס מלזי
  • כשהעוף בתנור אפשר להכין את שאר המרכיבים כמו הנודלס, הירקות, הוונטון שבעצם עולם דורשים בישול במים רותחים.נודלס וון טון
  • אחרי שחזה העוף נח נפרוס אותו לפרוסות דקות.
  • עכשיו הגענו לחלק הרכבת המנה (כבר אמרתי שהמנה קלה להכנה?)- בתחתית צלחת מעט עמוקה שמים כף מהרוטב שהכנו. מניחים ככוס נודלס מעל הרוטב. מעל הנודלס מניחים בפינה כרבע כוס מהירוקים המבושלים, כמה פרוסות של חזה עוף צלוי וכ-2-3 כיסוני וונטון.
    לפני שאוכלים פשוט מערבבים הכל יחד.

בתיאבון!

Leave a Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*