דף הבית » בלוג » תבשיל עוף ופסטה
עוף ופסטה

תבשיל עוף ופסטה

מכירים חמין מקרוני? יודעים כמה זמן לוקח להכין אותו?
אגלה לכם שזה כמה שעות טובות.
אז אני מכירה דרך, מעט אחרת שלוקחת הרבה פחות זמן וטעימה לא פחות.
אז נכון, לא יהיה לכם בלילה את הריח המשגע הזה, אבל היי.. תהיה לכם ארוחה תוך פחות משעה.

זהו תבשיל של עוף עם פטריות שמתבשל עם פסטה. הפסטה מקבלת את הטעם הטעים של העוף והפטריות והעוף עסיסי שנופל מהעצם.

תבשיל עוף ופסטה

תבשיל עוף ופסטה

מתכון לתבשיל עוף ופסטה של מור ניסן

מצרכים

  • 3 כרעיים מחולקות

  • כף שמן זית

  • בצל שלם קצוץ

  • 3 שיני שום פרוסות

  • חבילת פטריות חתוכה לפרוסות

  • 2 כפיות פפריקה

  • חצי כפית כמון

  • 2 כפיות מלח

  • חצי כפית פלפל שחור

  • בערך ליטר מים

  • חבילת פסטה קצרה (איזה צורה שאוהבים)

הוראות הכנה

  • מפזרים מעל הכרעיים מעט מלח ופלפל שחור. בסיר גדול שמים שמן זית ונותנים לו דקה להתחמם ואז מכניסים על הצד של העור את הכרעיים לכ-3 דקות עד שנהיים קריספיים בצד הזה. הופכים לצד שני לעוד כ-2 דקות ומוציאים לכלי לחכות בצד.
  • לתוך אותו סיר מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום ואת הפטריות ומטגנים כ-3 דקות עד שהפטריות מזהיבות מעט. מוסיפים את התבלינים, המלח והפלפל ומערבבים.
  • מחזירים חזרה את העוף יחד עם כל הנוזלים שהוא הגיר (לא לזרוק! זה הטעמים הכי טובים שיש), מכסים במים עד שהעוף מבצבץ טיפה מהמים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-40 דקות.
  • לאחר 40 דקות טועמים ומתקנים טעמים מבחינת מלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה לתוך המים ורואים שכל המים מכסים את הפסטה. אם חסר מעט מים מוסיפים ומערבבים בזהירות לא לפרק את העוף. מבשלים עוד כ-15-20 דקות עד שהפסטה מבושלת.
תבשיל עוף ופסטה

Leave a Comment

האימייל לא יוצג באתר.

*